Nyheder2023-09-20T09:54:04+02:00
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse   DA Medfinansieret af Den Europæiske Union_POS
react eu regionalreact eu social

Nyheder fra Erhvervsfyrtårn Femern

Erhvervsfyrtårnet sætter turbo på udviklingen af nye løsninger til bæredygtig infrastruktur og kvalificeret arbejdskraft til den grønne omstilling

14. juni 2023|

Erhvervsfyrtårnet sætter turbo på udviklingen af nye løsninger til bæredygtig infrastruktur og kvalificeret arbejdskraft til den grønne

Få tilskud til din virksomhed gennem Virksomhedsprogrammet

Du kan blandt andet få tilskud til kvalificeret arbejdskraft, grøn omstilling, digitalisering, nye eksporttiltag, strategi og meget mere. Se på hjemmesiden, hvornår de forskellige puljer åbner.

Se mere på Virksomhedsprogrammet.dk

Andre artikler om Erhvervsfyrtårn Femern

Erhvervsfyrtårn sikrer Femern potentiale

1. mar 2022 | Business Vordingborg
På Lollands kyst er det snart ikke kun Hyllekrog Fyr, der guider søfarende den rigtige vej. Et helt nyt Erhvervsfyrtårn med udgangspunkt i Femernbyggeriet skal vise vejen for vækst i den sydlige del af Region Sjælland.

Læs artiklen hos Business Vordingborg

Grønt Femern-byggeri kan blive lokalt fyrtårn

5 jun. 2021 | Folketidende
Syv regionale vækstteams har undersøgt, hvordan der bedst investeres i lokale erhvervsstyrker og potentialer, der kan udvikle sig til erhvervsfyrtårne inden for biosolutions og Femern Bælt-forbindelsen.

Læs artiklen hos Folketidende

Presse

Som journalist er du altid velkommen til at kontakte os for at få kommentarer og udtalelser, samt søge faglig information om Erhvervsfyrtårn Femerns arbejde for Region Sjælland.
Kontakt Stefan Poulsen på tlf. 3160 2040  eller mail 

Vil du vide mere?

Kontakt os
Go to Top